Valpkurs

Ja. Igår var det dax för näst sista gången på valpkursen.. Vad ska man göra sen då???
Har anmält mitt intresse för fortsättningskurs iaf. Är även lite sugen på "doftkurs" Får se hur det blir.
Igår fick vi iaf släppa valparna tillsammans för första gången. Vi släppte dom tre och tre. Just för att vi skulle kolla hur dom betedde sig. Kolla deras språk. Snacka om att man kan bli förvånad ibland. den vi trodde skulle härja mest, Omara, Ja, hon tyckte att det var mer spännande att gå på upptäcksfärd o kolla in alla konstiga rör o tunnor och allt som ligger där. Och det tyckte dom två små var riktigt intressant. Så dom följde efter hack i häl. Ja, som sagt. Ibland blir man förvånad..
Efter vi har börjat med "minisök" Går det mindre bra att plocka svamp. ;) Lilla Omara tror att det faktiskt kan hända nåt skoj där. Matte har ju faktiskt händerna vid backen. Så numera blir ungefär hälften av svampen mos innan den har hamnat i korgen :/ Men det är smällar man får ta.
Har varit på ridklubben igen oxå o tränat på att umgås med hästar. Ena sekunden tycker hon att dom är läskiga, sekunden efter så bryr hon sig inte, o helt plötsligt vill hon leka med dom. Jaja. Det blir nog bra sen ska ni se.
Nej. Plikten kallar. Uppdaterar förhoppningsvis i morgon igen :)

Kommentarer
Postat av: martina

Ja det ska bli roligt, bara man kunde bli frisk tills visningen.. centrumvägen 11a. nerre botten, en trea.. det är birkehags gamla hus, dom gula :) hur äre med dig! kram!

2008-09-16 @ 18:44:21
URL: http://martiiniz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0