Burr!

Idag var det riktigt kallt ute! -18 stod termometern på när vi gick ut på morgonpromenaden.
Var även första gången Omara visade sig brydd över väder o vind. Var nog lite för kallt för hennes tassar. Hon stannade flera gånger o slickade på tassarna. Så promenaden blev inte lika lång som vanligt... Stackars voffsan. Hoppas det blir lite varmare under dagen iaf. Men det blir nog bättre bara solen kommer fram.
Idag ska jag nog vara lite duktig o åka in till stan o handla gotta tills i morrn. Ska bli skönt o tillbringa en nyårsafton i soffan o mysa =) Förra nyår spenderades ju på sjukhus. Det hoppas jag att jag ska slippa i år! ;)
Jag har införskaffat en pannlampa nu oxå. Skönt. Då kan man gå ut i skogen även på kvällarna. Tråkigt o bara knata runt i den här byn när man jobbar förmiddag. Visst. Har gått runt berget o så, men försvinner snön blir det ju kolsvart även där. Är ju nätt och jämt att man ser något nu utan lampa.
I morgon ska jag nog försöka mig på att åka lite skidor igen =) Om inte Lena ha lust o prova med vovvarna.Skönt om dom får springa av sig lite!  Finns det nåt mer underbart än att se lyckan hos två hundar som springer o leker tillsammans?!
Nej. Dax o rycka upp sig o göra lite nytta här så jag inte somnar ;)

Lite bilder :)

   



Lite utlovade bilder :) Efter, hör o häpna, skidturen idag ;)

MORR!!

Och så hade jag skrivit ett jättelångt inlägg som försvann!!!!
Jaja. Uppdaterar senare då. Om allt vill sig väl!

Slarvmaja!!

OJ! Nu var det typ 500 år sen jag skrev nåt sist!
Händer mycket och ingenting här just nu. Snön vräker ner. Blir sååå fint. Jag o pappa var ut i skogen med vovvsarna o högg en gran till dom idag. Omara skulle vara duktig o hjälpa till o bära. Eller snarare förstöra granen så mycket det gick. Så vi får se hur den ser ut när den kommer in o all snö har smält bort på den. Haha! Gick bra med hundarna idag oxå. Det var skönt. Hoppet är det sista som överger en :) Snart är julen här oxå. Blir ingen gran inne för mig i år. Känns som att jag väntar till nästa år innan jag ger mig på det. Har en svag känsla av att den inte kommer få vara ifred. ;)
Snart är det dax för första träffen för räddningshundsutbildningen oxå. Får se hur det går. Spännande ska det bli iaf. Chansen är väl inte allt för stor att vi blir uttagna, men man måste ju prova iaf! Om inte annat så blir man en erfarenhet rikare o får en massa tips! :)
Nej, nu ska jag ta o jobba på lite här. Kanske uppdaterar med lite nya bilder i morgon om tiden finns ;)


RSS 2.0