min lilla plutta är inte så liten längre...

Nej. Vägde o mätte henne häromdagen. Vikten låg på 26,5 kg o hon är närmare 57 cm i mankhöjd :7 Vart tog min lilla valp vägen??!
I morgon är det dax för kurs igen =) Undrar vad vi ska göra denna gången? det är sååå roligt på kursen! JAG lär mig så otroligt mycket. Omara med för den delen. Eller ja, jag lär mig hur jag ska få henne att förstå vad jag menar :)
Nej, nu ska jag arbeta vidare här så jag får gå hem någon gång. Hoppas att allt går bra för mammsen där hemma med den "lille"

Mysdag!

Idag har det varit en riktig mysdag. vaknade 07.40 av en puss i ansiktet av min älskade lilla Omara.
Då tyckte hon att hon ville ut. Inte för o kissa eller något. Utan för att grannens lilla Elias brukar åka till dagis då. Eller ja, dom brukar väl åka strax innan 9, men hon har inte riktigt ställt om till vintertid ;) Knasvovve! Att det kan vara så roligt o titta på någon som ska till dagis. Haha! Ut på liten morgonpromenad o frukost. Termometern visade -9 grader. Burr!
Sen låg vi o myste i soffan en stund. Kollade på film, o jag somnade om en liten stund dessutom.
Vid halv tolv gick vi upp till macken där susanne hämtade upp oss, och begav oss in till staden. Maria väntade där inne på oss.
Gick på loppis en sväng, sen begav vi oss iväg på våran lilla utflykt. Måste sett riktigt skoj ut. Där kom vi tre tjejer med varsin hund, massa kläder o ryggsäck! Strålande väder iaf. Hundarna fick lite dampryck emellanåt. Till o med Cliff vaknade till liv ;)
Omara ville ju helst av allt kasta sig rätt ut i vattnet när vi kom fram till Främby udde, men icke sa nicke. Det har ju faktiskt varit minusgrader hela dagen idag så hon fick hålla sig ifrån det idag. Och gud så besviken hon blev! Jag lovar att hade jag släppt henne hade hon kutat rätt ut i vattnet. Förmodligen med freja hack i häl!
men dom fick gott sitta o titta på oss när vi drack kaffe o åt bullar :) Men dom fick en o annan korvbit dom oxå ;)
Sen åkte vi hem. jag var duktig o tog reda på mitt stora diskberg här hemma. Sen gick vi alla tre till Abbas o intog middag i form av pizza ;) Omara låg hemma i soffan o snarkade.
Ska snart ut på prom med Omara igen, sen blir det ryggläge med godis läsk o film som gäller!
I morrn får vi se vad det blir. Funderar på o åka till Borlänge o promenera lite :) Alltid kul o ut på nya ställen. Tråkigt o gå i gamla vanliga Grycksbo hela tiden.. O man får passa på när man är ledig =)

Nej. Dax att ge sig ut i kylan!

RSS 2.0